universal love

one day, a have a hot chat with my best friend. he’s a bisexual, well i am as well, and we both talking about our sex life. “how’s your sex life?” is his pick up line to me, anytime we chat.
and i always answer the question with, “i’m in a terrible broken heart, how could you ask me about that?”
and he always replied, is your broken hearted thing has any connection with my question? well yeah, he knows me better than anyone in this case. and then the chat will rolling as if we had nothing else to do. until that day, we both talking about the benefit of being gay. gay guy or lesbian. he insisted that the only thing why God hates the homosexual thing, is because they’re not supposed to have sex with the same gender. Aha.. here we go, i told him that we girls, don’t do such thing. we never had sexual relationship, indeed. why? because we don’t have sexual tools to be inserted in. don’t we?
and then my handsome friend said, “no, you lied to me. i saw such thing on blue film.” hahaha… he denied watching blue film before. ok, i said, if want to do such thing, we need another tools, which i prefer not to use them, or hands, or finger. so, we still never had sex woman to woman. what we do, is: have hand! finger!
he laugh at me
he laugh at me often, lately
he said that i have too many words, like supporting love, have hands, and such thing. he forgot, i’m a writer. that’s my job to make such words, even if i’m the only one who know what’s the meaning of those words.
my handsome best friend, let me tell you something. in my world right now, there’s no such thing they called homosexual, bisexual, or heterosexual, let’s just call it universal love. love to God’s made. love to human, trees, pets, fruits, anything.

← i'll be allright
laptop →

Author:

Dian adalah penulis novel Kita dan Rindu, Rahasia Hati, Ketika Ibu Melupakanku dan 5 buku lainnya. Lahir 1976, menyelesaikan kuliah di Komunikasi STIK Semarang & Kriminologi UI. Anak ke-2 dari 4 bersaudara. Ibu dari Vanya Annisa Shizuka dan anak-anak lain. Child Protection Advocacy Specialist di Yayasan Sayangi Tunas Cilik. #dianspoint #geocaching #lifeofawriter #lifeofatraveler #workhardtravelwell #luckybastardian #moviegoer

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

What to Read Next

figur

Edisi Figur ini akan menjadi chapter baru di dalam hidup blog saya, di mana semua yang ada di dalam kategori ini merupakan persembahan penuh pada orang-orang yang: - Benar-benar ada (bukan tokoh fiksi) - Sangat saya cintai - Berpengaruh dalam hidup saya - Lucunya nggak termaafkan - Memiliki kehidupan yang...

Read More →

Tips Tetap Waras di Dunia yang Menggila

Terpapar informasi-informasi getir tentang terorisme dan bagaimana anak ikut dieksploitasi dilibatkan didalamnya, lalu anak-anak kembali menjadi korban, mau gila rasanya. Lebih gila lagi karena membaca komen-komen di media sosial baik yang pedih getir prihatin dengan kejadian ini, maupun yang nyinyir salah tempat dan akhirnya malah ditangkap yang berwajib. Tergoda untuk...

Read More →

Ambar Margi; n. Ujian Pertama

Hari itu matahari bersinar ragu-ragu di kota kecil kami. Aku adalah seorang istri salihah di antara para lelaki di dalam keluarga besar kami. Hari itu aku memakai celana panjang warna hijau tentara, kemeja hitam berhias bunga merah di dada, kerudung merah dengan manik-manik keperakan menempel di kepalaku. Bukan jilbab. Helaian...

Read More →

Lucky Bastard Ep. 1; Hadiah Ulang Tahun ke Bali

Seri Lucky Bastard ini adalah cerita tentang anak manusia yang super beruntung. Nggak cantik-cantik banget, nggak pinter-pinter banget, nggak gigih-gigih amat, kadang baper, kadang semau udelnya. Tapi seluruh dunia suka gitu aja ngasih dia kado yang dia pengenin. Nggak semuanya juga sih. Karena kalau semua yang dia minta dikasih, sekarang...

Read More →